Palvelut työnantajalle

Sinä tarvitset työllesi tekijän, me etsimme sinulle ratkaisun!

Henkilöstövuokraus on työntekijän löytämisen tapa, joka on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi ja joustavaksi. Voit ilmoittaa meille työntekijätarpeesi yhteydenottolomakkeen (linkki), puhelimen tai sähköpostin avulla – me etsimme tarpeeseesi sopivan tekijän, hoidamme sopimusasiat sekä muut käytännön järjestelyt sinun puolestasi.

Yksi Henkilöstövuokraus JK:n keskeisimmistä arvoista on luottamus. Me haastattelemme jokaisen tulevan työntekijäsi henkilökohtaisesti ja varmistamme näin, että teillä on parhaat mahdolliset mahdollisuudet yhteistyöhön. Painotamme rekrytointiprosessissamme asiakaspalveluhenkisyyttä, tunnollisuutta, ahkeruutta ja luotettavuutta. Tavoitteenamme on, että sinä saat yritykseesi työntekijän, jonka haluat ottaa töihin toisenkin kerran.

Toimintamme pääpaino on Kuhmossa, Sotkamossa, Kajaanissa ja Suomussalmella, mutta välitämme työvoimaa myös Pohjois-Pohjanmaalle, Pohjois-Savoon ja Pohjois-Karjalaan.

Mitä tarjoamme

Työntekijäsi löytyy helposti - täyttämällä lomake!

Täytä alla olevaan lomakkeeseen yhteystietosi sekä yrityksesi nimi. Kerro työtehtävästä tai työtehtävistä, joihin etsit tekijää. Mikäli mahdollista, kuvaa työtehtävien sisältöä riittävästi, jotta löydämme sinulle sopivan työntekijän. Kerro myös omat toiveesi tulevalle työntekijälle: odotatko häneltä erityisosaamista, ajokorttia, työturvallisuuskortteja tai muita asioita, jotka olisi hyvä tietää jo hakuvaiheessa? Lopuksi lisää työvoimatarpeesi ajankohdat.

Kiitos lomakkeen täyttämisestä, muistathan painaa ylläolevaa Lähetä lomake -painiketta!