Palvelut työnhakijalle

Sinulla on ammatti­taitoa, meillä on sinulle töitä!

Työelämän kiivastahtisten muutosten seurauksena henkilöstövuokraus on jatkuvasti yleisempi tapa työllistyä myös kasvukeskusten ulkopuolella. Samalla vuokratyövoiman käyttö laajenee yhä useammille aloille. Kauttamme työllistyvät niin puu-, rakennus-, terveydenhoito- kuin graafisen alan ammattilaisetkin monia muita ammattikuntia unohtamatta. Minkälaista osaamista sinulla on tarjolla?

Henkilöstövuokrauksen etu on joustavuus. Voit työllistyä joko muutamaksi tunniksi viikossa tai pidemmäksi jaksoksi kerrallaan: suurin osa meidän työntekijöistämme työllistyy pitkäaikaisesti – osa on ollut yhtäjaksoisesti samassa asiakasyrityksessä yli vuoden. Myös työnkuvien ja tehtävien yhdisteleminen on mahdollista: mikäli sinulla on taitoja useampiin eri töihin, voit työskennellä kauttamme useissa eri asiakasyrityksissämme.

Henkilöstövuokraus uudistaa työelämän ajattelutapaa: voit työllistyä myös muulle alalle kuin sille, jolla olet aikaisemmin työskennellyt tai jolle sinulla on koulutus. Voit ilmoittaa meille kaikki alat tai työtehtävät, joita haluaisit oppia tekemään. Me etsimme yrityksen, jossa pääset toivomiisi töihin!

Toimintamme pääpaino on Kuhmossa, Sotkamossa, Kajaanissa ja Suomussalmella, mutta välitämme työvoimaa myös Pohjois-Pohjanmaalle, Pohjois-Savoon ja Pohjois-Karjalaan.

Mitä tarjoamme

Työnhakusi alkaa helposti - täyttämällä lomake!

Täytä alla olevaan lomakkeeseen yhteystietosi sekä tiedot töistä, joita haluaisit tehdä. Huomaa, että voit kirjoittaa tähän niin monen eri alan töitä tai tehtäviä kuin itse koet mielekkääksi. Mitä suurempi alavalikoima sinulla on hallussa, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on löytää sinulle töitä! Kerro halutessasi myös muusta erikoisosaamisestasi tai kiinnostuksen kohteistasi.

Kiitos lomakkeen täytöstä, muistathan painaa ylläolevaa Lähetä työhakemus -painiketta!